Keret nélküli portálüvegek:

Nagyon széles alkalmazási területtel rendelkező üvegtermék. Irodaházak, bevásárló központok, pénzintézetek, hatalmas portálüvegei is cégünk egyik fő profilját alkotják. Általában a 10mm, edzett biztonsági üvegeket alkalmazzuk, egyedi magasságok esetén a 12mm es edzett üveg lehetséges, ahol a kiesést kell megakadályozni ott ragasztott edzett üveggel dolgozunk. Térelválasztóként alkalmazva az üvegfalak irodákban, a munkaterületeket elválasztja egymástól, de ugyanakkor össze is köti, látványra egy teret alkot. Az elválasztó üvegfalak dekorálhatóságával, egyedivé tudjuk tenni a munka helyeket. Az üvegek fogadószerkezetét a megfelelő profilokat, fali csatlakozó síneket raktárról szállítjuk. Jellemzően fix üvegek és ajtók kombinációjából tevődnek össze a portál falak. Nagyon fontos a felmérés szakszerűsége, hogy szakember végezze, mert a javítás, méret módosítás csak új üveg gyártásával orvosolható, ez viszont a költségeket növeli.Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Keret nélküli üvegajtók:

Keretnélküli edzett üvegajtók komplett kivitelezése a helyszíni felméréstől, üveggyártáson, szerelvénybiztosításon keresztül a beépítésig vállaljuk. Az ajtók készülhetnek felnyíló, lengő, ill. toló kivitelben. Az üvegajtók egyedi méretre készülnek, felmérés után kerülnek gyártásba. A meglévő DIN méretezésű tokjába is tudunk üvegajtót ajánlani. A felmérés garantálja a mérethelyességet, az egyedi méret pedig a tucat terméktől különbözteti meg. Zuhanykabin mellett a legkeresettebb termékünk a beltéri üvegajtó, egyre többen keresik otthonukba esztétikai megjelenése, tisztíthatósága, tartóssága, fényáteresztő képessége miatt. Tolóajtóként alkalmazva, könnyed légies, térelválasztót kapunk, ami tökéletesen alkalmas pl. a konyha és az ebédlő elválasztására. Dekorálhatósága lehet végletekig egyszerű vagy rendkívül bonyolult, fénykép jellegű kialakítással is. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Zuhanykabinok:

Zuhanyajtók, kabinok, paravánok, kádelőtét üvegek, WC blokkok, piszoár elválasztó biztonsági üvegek egyedi méretre gyártása, valamint a hozzátartozó szerelvények biztosítása. Zuhanyparaván a legegyszerűbb megoldású „zuhanykabin”; ahol a vízkifolyás megengedett. Zuhanykabinoknál akril profilokat alkalmazunk, amely nem alkalmas a teljes vízzárásra, de a fröccsenő víz elleni védelmet ellátja. Fontos az épített padka megléte, valamint a megfelelő lejtés kialakítása is, hiszen így az alsó vízkifolyást a minimálisra lehet csökkenteni. Az üvegek dekorálhatósága lehet csak az intim zónára korlátozva, vagy az üveg teljes felületén alkalmazva. Legegyszerűbb dekoráció az egyoldali savazott üveg, mely nem látszik át. Minden üveg esetében lehetőség van vízlepergető folyadék gyártáskori, valamint utólagos Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Lapozható üvegfalrendszerek:

Egyre népszerűbb termékkel állunk, a vásárlók, tervezők rendelkezésére, legyen az lakás, magán vagy társasház, balkonja, télikertje. Lapozható üvegfalrendszerrel megnöveli a háza, lakása hasznos területét, összeköti és elválasztja teraszát, balkonját a külvilágtól, az üvegtáblák mozgatásával követheti az időjárás változásait. Semmilyen zavaró elem nem zavarja a kilátásban, nem szükségesek függőleges oszlopok az üvegtáblák közti akril profil akár el is hagyható esetenként. Cégünk többféle szerkezetet forgalmaz, nyíló ajtós(Balkon- Világ), parkoló pályás, valamint egymás mellé tolható(Balkon – Világ Plusz), sorolható rendszert. A szerkezet állhat 8-10mm ESG, ill. 4+4/5+5ESG/VSG biztonsági üvegből, maga a szerkezet alu-eloxált kivitelű. A szakszerű beépítés ezeknél a rendszereknél követelmény, csak üvegszerkezetek beépítésében jártas szakember végezze. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Üvegkorlátok:

Többféle üvegkorlát megoldás létezik, attól függ milyen megoldást választ a megrendelő, tervező annak megfelelő szerelvényezéssel és üvegezéssel kell számolni. Az oszlopos üvegkorlát az üvegkorlátok közt a legelterjedtebb változat. Ez tartóssága, megbízhatósága és kedvező ár-érték aránya miatt van. Ennél a megoldásnál az üvegek rögzítésére acél oszlopokat, fixmegfogókat, kapaszkodót alkalmazunk. Az alsó vonal menti, sínes üvegkorlát azoknak előnyös választás, akik nem kívánnak az üvegfelületben oszlopokat látni. Alsó sínes korlátok rögzítése a födém tartóbetonjához történik és abba ültetjük az üvegszerkezetet. A sin rögzítését minden esetben statikailag méretezni kell. A pontmegfogásos üvegkorlát oldalról rögzül a födémhez, lépcsőkarhoz. Ez a megfogatási mód a korlátüvegeknek rendkívül elegáns megjelenítést biztosít. Nincsenek oszlopok, akadálytalan és könnyed légies a kialakítás. Keretnélküli üvegkorlátok, általában ESG/VSG edzett laminált üvegszerkezetből készülnek. Egyre jobban elterjed a ESG/TVG ami az eltérő tőrés kép miatt nem csuklik össze sérülés esetén. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Dekorüvegek:

Régi hagyomány, ill. divatos, az üvegek dekorálása és díszítése. A mai világban, modern gépekkel elvégzett dekorálások ugyanolyan keresett termékek, mint a kézzel festett régi üveg dekorációk. Hagyományos dekoráció a homokfújt motívumok elhelyezése (piktogramok, céges logók), felületkezelő folyadékkal kell ellátni, hogy takaríthatóvá váljon. Savazott üveg a általában egy dalon teljes felületen savas a legáltalánosabban használatos alapüveg. Zuhanykabinok, paravánok, térelválasztók alap üvegei. Festett üvegek, lehet normál festett, RAL szín skála szerint, vagy kerámia festékkel beégetett. Gyári festett üveg a Lacobel, szinte csak méretre kell vágni, alapszínek már edzhetőek belőle.
Nyomtatott üveg, akár fényképjellegű kialítással, mely laminálható és kültérire is alkalmazható. Ide tartozik a pl. a konyhahátfal, fali dekorációk. Az egyik legújabb technológia a lézer gravír, valóban csodálatos módszerrel igazi képet varázsol az üveg lapokra. Oszlopok, falak, lift burkolatok egyszerű, takarítható, higiénikus, egyedi dekorral ellátott az üvegek felhasználásának. módja Legyen szó homokfújt, nyomtatott, savazott vagy lézer gravírozott megmunkálásról. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Laminált üvegszerkezetek:

Ahogy belépünk a házba, lakásba látjuk mennyi felhasználási lehetősége van az üvegnek, rögtön a belépésnél a bejárati szélfogó, ami megakadályozza, hogy az időjárás beleszóljon a ház, lakás belsejébe. Az előszoba kisbútorok üvegből is elképzelhetők, az elindulás elképzelhetetlen egy tükörbe nézés nélkül. A korlátok már design elemként is szolgálnak a biztonsági funkció mellett. A térelválasztó falak, ajtók biztonsági üvegből a belsőépítészek kedvenc műszaki megoldásai. Egyedi üvegmegoldások a járható felület és lépcső, ritkábban használatos, de az a tervező, aki elkezd velük dolgozni annak visszatérő alkalmazásuk lesz. A fürdőszoba a hagyományos felhasználási területe az üvegnek, zuhany ajtó, kabin, kádelőtét, paraván, piszoár takaró, tükrök, polcok, falburkolatok, üvegbútorok mind-mind elképzelhető a fürdőszobába. Szobai alkalmazáskor az elválasztófal, vitrin, falburkolatok, bútorok, polcok, bárpultok, tükrök tervezhetők és alkalmazhatók. Nem szabad kihagyni a balkon vagy télikert lapozható üvegfalát sem, hiszen ezzel a megoldással a balkon vagy terasz méretével megnagyobbítjuk a lakásunkat, házunkat.

Jármű üvegek:

Járműüveg forgalmazása, Cégünk új szegmensét képezik. Magyarországi jármű jellel ellátott színtelen és anyagában színezett zöld biztonsági oldalüveg, hatóságilag engedélyezett színekben. Az üvegek megfelelnek az európai harmonikus szabványoknak az ENSZ –EGB 43 E7 43 R -011413/14 engedély számmal ellátva. Oldal és hátsó szélvédő üvegek: autóbuszok, kötött pályás járművek, haszonjárművek, munkagép fülkék üvegei. Hatóságilag engedélyezett színekben.
Vasúti kocsik belső üvegei: ajtó betét üveg, vagy keretnélküli üvegajtó, elválasztó üvegek, poggyásztartók, lámpatest előtét üveg. Natúr, homokfúvott, vagy szitázott kivitelben.
Autóbuszok belső üvegei: elválasztó üvegek natúr, homokfúvott, vagy szitázott kivitelben. Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Fallabda pálya:

Egyre nagyobb teret hódít hazánkban is a fallabda, biztonságos 12mm-es edzett üvegfal mögötti játék sok nézőt is vonz, nem véletlenül nőtt meg az ideiglenesen felépített vagy állandó panoráma pályák egyre növekvő száma. Minden pálya típushoz forgalmazunk szerelvényeket, üveget és a beépítést is vállaljuk rövid határidővel. A pályákhoz tartozó sportparketta is vállalásunkba tartozik.  Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Üveg bútorok:

Üvegbútorok, polcok, kandalló üvegek, tükör, akvárium, a ház hagyományosan üvegből készíthető kiegészítői. A modern üvegmegmunkálásnak köszönhetően (CNC üvegmegmunkálás), egyre több és hihetetlen helyekre is üvegből készíthetünk bútorokat.  A dekorációs lehetőségek újabb Az üveg felhasználási területét, mind jobban megismerik a tervezők, belsőépítészek. Több olyan lehetőséget ismernek, ahol alkalmazzák és szeretik használni az üveg valamilyen formáját. Az edzett üvegpolcok a karcsúáguk mellett nagy teherbírásukról is ismeretek.Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Köztéri üvegek:

Köztéri üvegek, útba igazítótábla, erkélyelválasztó, a modern nagyvárosok utca képébe bele illenek az üvegből készült használati eszközök, építmények. A könnyű tisztíthatóságuk és tervezhetőségük, környezetkímélő, felhasználó barát anyaguk, a városépítők, tervezők munkáját is megkönnyítik.Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.

Hőszigetelt üvegek:

Hőszigetelt üveg, Normál és Extra méretben

Hőszigetelt Üveg, Normál és Extra méretben is, kültéri portál üvegek általában hőszigetelt változatban készülnek és természetesen a lehető legnagyobb méretben. Vállalkozunk a meglévő üvegek kibontására, elszállítására, az új üveg helyszínre szállítására és beépítésére. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül, Budapesten vagy az orosházi telephelyünkön átadva.