Ezzel a termékcsaláddal egy hiánypótló megoldással jelentkezünk a magyar építőipari piacon. Nem kell felesleges merevítő oszlopokat és összekötő elemeket elviselnünk a szabad kilátás útjában. Teljes egészében ki tudjuk nyitni teraszunkat, balkonunkat és zárt állapotban is megfelelő a kilátásunk, hiszen nincs semmi, ami zavarna bennünket. Minden évszakban használhatjuk az így megnövekedett lakásunk, házunk plusz alapterületét. Az eddig csak részben használt területek még hasznosabbak lesznek, hiszen kizárjuk az időjárás változásait. Lesz hely a virágoknak, biliárd asztalnak stb., zord időben is elválasztja, védi otthonunkat.
Telepítését szakembereink végzik, felmérés, egyeztetés után megoldást javasolnak, majd a gyártás és beépítés után máris használni lehet a Balkon-Világ Lapozható üvegfal rendszer által nyújtott előnyöket.
A Balkon-Világ nem hőszigetelő rendszer, de a 8 mm-es edzett biztonsági üveg által nyújtott védelem elegendő, hogy az eddig nem tapasztalt lehetőségeket a legkülönbözőbb időjárási körülmények között is kipróbálhassuk.

A rendszer kétféle kialakítással rendelhető, az alapvető funkció (határolás és nyithatóság) marad mindkét kialakításnál, vagyis a balkonnál és a télikertnél is.

Balkon-Világ 
proba2

2-4-6 m kiosztással rendelhető, a magassága 3 méteres, függesztő sínes szerkezetű, alul csak egy minimális megvezetés tartja a helyén az üvegtáblákat. Terasz kialakításánál természetesen középzáras kilincses, ellendarabos megoldással egy praktikus, zárható ajtót kapunk. Balkonok esetében még ez sem gátolja a kilátást, az üvegtáblák egymáshoz sorolásakor átlátszó szilikon profilt alkalmazunk, hogy a szél még itt se találjon utat.
Térelválasztóként alkalmazva az alsó vezető kiemelkedik a padozat síkjából, még a részleges lesüllyesztés után is, ezért ebben az esetben rámpával segítjük a biztonságos közlekedést.