Ezzel a termék családdal hiánypótló megoldással jelentkezünk a magyar építő ipari piacon. Nem kell felesleges merevítő oszlopokat és összekötő elemeket elviselnünk a szabad kilátás útjában. Teljes egészében kitudjuk nyitni teraszunkat, balkonunkat és zárt állapotban is megfelelő a kilátásunk, hiszen nincs semmi, ami zavarna bennünket. Minden évszakban használhatjuk a megnövekedett, lakásunk, házunk plusz alap területét. Az eddig csak részben használt területek, még hasznosabbak lesznek, hiszen kizárjuk az időjárás változásait. Lesz hely a virágoknak, biliárd asztalnak stb.., zord időben is elválasztja, védi otthonunkat.
Telepítését szakembereink végzik, felmérés, egyeztetés után, megoldást javasolnak, majd a gyártás és beépítés után máris használni lehet a Balkon-Világ Lapozható üvegfal rendszer által nyújtott előnyöket.
A Balkon-Világ nem hőszigetelő rendszer, de a 8mm-es Edzett biztonsági üveg által nyújtott védelem elegendő, hogy eddig nem tapasztalt lehetőségeket a legkülönbözőbb időjárási körülmények kipróbálhassuk. Szépen süt a téli nap, de fúj a szél…már nem, Balkon-Világ.

A rendszer kétféle kialakítással rendelhető, az alapvető funkció marad, mind két kialakításnál, vagyis a balkon, vagy télikert, határolása és nyithatósága.

Balkon-Világ 
proba2

2-4-6 m kiosztással rendelhető a magasság 3 m, függesztő sínes szerkezetű, alul csak egy minimális megvezetés tartja a helyén az üvegtáblákat. Terasz kialakításánál természetesen közép záras kilincses, ellendarabos megoldással praktikus, zárható ajtót kapunk. Balkonok esetében még ez sem gátolja a kilátást, az üvegtáblák egymáshoz sorolásakor átlátszó szilikon profilt alkalmazunk, hogy a szél még itt se találjon utat.
Térelválasztóként alkalmazva az alsó vezető kiemelkedik a padozat síkjából, még a részleges lesüllyesztés után is, ezért ebben az esetben rámpával segítjük a biztonságos közlekedést.