Ezzel a termékcsaláddal (sokáig kerestük az ár érték arányban legmegfelelőbb terméket) bővítettük palettánkat a magyar nyílászárók piacán. Szintén nem kell felesleges merevítő oszlopokat és összekötő elemeket elviselnünk a szabad kilátás útjában. Teljes egészében kitudjuk nyitni teraszunkat, balkonunkat és zárt állapotban is megfelelő a kilátásunk, hiszen nincs semmi, ami zavarna bennünket. Minden évszakban használhatjuk a megnövekedett, lakásunk, házunk plusz alap területét. Az eddig csak részben használt területek, még hasznosabbak lesznek, hiszen kizárhatjuk az időjárás változásait. Lesz hely a virágoknak, biliárd asztalnak stb.., zord időben is elválasztja, védi otthonunkat.
Telepítését szakembereink végzik, felmérés, egyeztetés után, megoldást javasolnak, majd a gyártás és beépítés után máris használni lehet a Balkon-Világ-Plusz Lapozható üvegfal rendszer által nyújtott előnyöket.
A Balkon-Világ- Plusz már hőszigetelő rendszer, de a 4-12-4mm-es szerkezetű, edzett biztonsági üveg által nyújtott védelem elegendő, hogy eddig nem tapasztalt lehetőségeket a legkülönbözőbb időjárási körülmények kipróbálhassuk. Szépen süt a téli nap, de fúj a szél, hideg van…már nem, Balkon-Világ-Plusz.