Email: info@uvegvilag.hu

Jogi nyilatkozat

Az Üveg-Világ KFT tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése,
böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az Üveg-Világ KFT weboldalának (uvegvilag.hu) tartalma –különös tekintettel a saját szerkesztésű cikkek, bejegyzések, fotók és videók szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.
Az Üveg-Világ KFT előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az Üveg-Világ KFT azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
Az Üveg-Világ KFT az itt szereplő adatok teljességéért, pontosságáért felelősséget nem vállal.
Nem tartozik továbbá felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy, egyéb hasonló okból kifolyólag származnak.
Minden itt közölt információ megváltoztatása, visszavonása vagy aktualizálása minden előzetes értesítés nélkül is lehetséges.
Az Üveg-Világ KFT bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel.
Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az Üveg-Világ KFT-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az Üveg-Világ KFT nyilvántartsa és kezelje. Az Üveg-Világ KFT a birtokába került adatokat, a 2014.10.06-án a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság részére megküldött „Kérelem adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételéhez” dokumentumban szerepeltetett módon, bizalmasan kezeli.
Statisztikai számjel: 13575302-4752-113-04
Kamarai nyilvántartási szám: 13A18303

Üveg és a Körülötte levő világ