Az építőipari kivitelezésben talán a korlátok mentek át a legnagyobb műszaki változásokon. Elmaradtak a súlyos rögzítő elemek, oszlopok. A rögzítési lehetőségek alsó és oldalsó vonalban helyezkednek el, lehet egybefüggő és szakaszos vonalmenti, valamint oldalsó pontmegfogásos. A látómezőben nincs semmi, csak a kapaszkodó, melynél lehet választani fa és fém kapaszkodók közül is. Kapaszkodó nélkül az üveg típusát meg kell változtatni, az ESG/VSG ebben az esetben nem megfelelő, ugyanis ha valami extrém külső fizikai hatásra eltörik mindkét üveg, akkor nincs semmi, ami a kizuhanást meggátolja. Ha a megrendelő mégsem szeretne kapaszkodót, mert a kilátásban zavarja, van rá lehetőség, hogy teljesen vagy részben elhagyhassuk  azt. Ebben az estben az  üvegszerkezetnek a támadó oldal felől (terasz estében a belső oldal) ESG (edzett) legyen, viszont a másik oldalon TVG (hő erősített).
Így az üvegek hiába törnek el, az eltérő töréskép miatt nem omlik össze a korlát. Természetesen ki kell cserélni, hiszen törött, de nem történik baleset.

Már a tervezéskor gondoljon ezekre a könnyed, karcsú és biztonságos korlát megoldásokra, melyekkel új arculatot kap terasza, emeleti feljárója.

Amennyiben oszlopos korlát az igény, természetesen mindenben rendelkezésükre állunk.

Ízelítő elkészült korlátainkból: